Başvuru

Bir başvurunun geçerli olabilmesi için aşağıdaki belgelerin en geç 4 Mart 2019 tarihine kadar elimize geçmiş olması gerekmektedir.
Eksik ve geç yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

• Başvuru formu (word biçiminde başvuru formunu indirmek için tıklayınız)
  • Programa katılım amacını açıklayan niyet mektubu (500-750 kelime arası)
  • Türkçe öğretmeni ya da danışman tarafından yazılmış bir tavsiye mektubu
  • 50 US$ başvuru ücreti ve banka para nakil belgesinin elektronik kopyası (Dikkat: Başvuru ücreti gönderilmediği durumlarda başvuru geçerli sayılmaz.)

Başvuru formu ve mektuplar ayrı dosyalar halinde ve pdf formatında elektronik posta yoluyla gönderilmelidir.
Programa kabul edilenler 12 Nisan 2019 tarihi itibarıyla e-posta yoluyla bilgilendirilecektir.

Üniversitelerinden veya başka yerlerden maddi destek alan öğrenciler de dahil olmak üzere BÜTÜN adayların son başvuru tarihine kadar bir başvuru formu göndermesi gerekmektedir. Açılacak sınıf sayısının sınırlı olması nedeniyle başvuruların zamanında ve eksiksiz olarak yapılması oldukça önemlidir.